Route 35 geeft studiekeuze de kans

Route 35 geeft studiekeuze de kans

Wat wil je worden? Het is één van de moeilijkste vragen die iedere jongere moet beantwoorden. En terwijl de één al jaren droomt van een toekomst als stewardess of timmerman, heeft de ander totaal geen idee van wat hij wil of kan. Een verkeerde studiekeuze is dan snel gemaakt. Dan kan Route 35 helpen.

Een studiekeuze maken
Route 35 is een trajectbureau voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar uit de omgeving Tilburg, Goirle, Loon op Zand, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Dongen, Waalwijk, Gilze en Rijen. Jongeren die het moeilijk vinden om (opnieuw) een keuze te maken. Route 35 helpt met persoonlijke gesprekken, een beroepsonderzoek en capaciteitentest of een heroriëntatietraject. Samen kijken de professionals van Route 35 naar de mogelijkheden en kansen. Zo krijgen jongeren de rust en de ruimte om hun eigen toekomst samen met school en Route 35 te ontdekken.

Studieloopbaanbegeleiders
Het is voor studieloopbaanbegeleiders soms lastig om jongeren die geen idee hebben wat ze willen worden te helpen met het maken van een studiekeuze. Daarom biedt Route 35 ondersteuning aan mbo-medewerkers via jobcoaching en gesprekken. Dus wil jij ondersteuning bij de begeleiding van jongeren op weg naar hun loopbaan? Route 35 staat in de startblokken om je te helpen.

Succesvolle toekomst
Een startkwalificatie geeft jongeren een kans op een succesvolle toekomst. Niet voor niets wil het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de schooluitval onder jongeren steeds verder terugdringen. Wanneer jongeren een studie volgen die ze leuk vinden, zijn ze gemotiveerd en is de kans dat ze die startkwalificatie halen groter. Daarom is het werk van Route 35 zo belangrijk.

Brochure Route35

Meer weten? bekijk onze folder!

Leave A Comment