Regio 35 vaart andere communicatiekoers

/, Nieuws, VO/Regio 35 vaart andere communicatiekoers

Regio 35 vaart andere communicatiekoers

Wat zes jaar geleden begon als een leuke digitale update is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige nieuwsbrief met een bereik van bijna 1000 onderwijsprofessionals. Nu is de tijd gekomen om afscheid te nemen van de VSV-nieuwsbrief in deze vorm. Om toch op de hoogte te blijven van alle VSV-ontwikkelingen en –initiatieven, gaat Regio 35 andere communicatiemiddelen inzetten.

Met drie nieuwsbrieven per jaar, vijf items per uitgave en dat zes jaar lang zijn er minimaal negentig inspirerende VSV-projecten, -trajecten en -initiatieven voorbij gekomen. Iets om trots op te zijn vindt ook projectmanager VSV, Marion Kolster: “De nieuwsbrief maakt zichtbaar hoeveel betrokken mensen met goede ideeën zich bezighielden en -houden met VSV. We geven al die kartrekkers en andere professionele helpende handen, van verschillende niveaus, een gezicht en daarmee ook de waardering die ze verdienen. Ik verbaas me vaak over de diversiteit en creativiteit van initiatieven. En dan te bedenken dat we ze heus nog niet allemaal hebben gezien en besproken.”

Dag nieuwsbrief, hallo…
Toch is dit de laatste nieuwsbrief die u ontvangt. En dat heeft een goede reden. Marion: “Ons werkveld is zeer dynamisch, onze aanpak dus ook. We weten dat iedereen die betrokken is bij VSV graag van elkaar hoort en leert. En we voelen dat het tijd is voor een andere presentatie wat betreft het onderstrepen van hoogtepunten en het aanstippen van verbeterpunten. We beraden ons nu op de volgende stap in onze communicatie. Overigens blijft de geactualiseerde website wel in de lucht.”

Een goed idee? Voor de draad ermee!
Er wordt gefluisterd over een nieuw magazine, maar het zou zomaar een andere communicatie-uiting kunnen worden. “We staan open voor frisse ideeën en nieuwe energie”, geeft Marion aan. “Dus mocht u zich geroepen voelen hierover met ons mee te denken, stuur dan een e-mail naar: mkolster@onderwijsgroeptilburg.nl.”

Wordt vervolgd…

2018-07-04T21:10:32+02:00 4 juli 2018|MBO, Nieuws, VO|0 Comments

Leave A Comment